Täyden palvelun tilausmatkat Kittilästä muualle Suomeen ja Eurooppaan

Tilaa kuljetus

Liikenne-Pasma Oy tarjoaa tilausmatkat Levin, Kittilän ja koko Suomen alueella. Olemme jo usean kymmenen vuoden ajan järjestäneet tilausmatkoja kotimaassa ja Pohjoismaissa. Aloitimme liiketoimintamme jo 50-luvulla, mikä tekee meistä yhden kokeneimmista tilausliikenteen toimijoista Suomessa. Tilausajo vei meidät ensimmäisen kerran Keski-Eurooppaan jo 1970-luvulla. Nykyään suurin osa tilausmatkoistamme kohdistuu Pohjoismaihin. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti eri kuljetustarpeissa ja reittisuunnittelussa.

Tilausmatkat kiertoajeluille, opintoretkelle tai tapahtumiin

Liikenne-Pasman tilausliikennöinti soveltuu monenlaisiin kuljetustarpeisiin. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin koululaisryhmät, matkatoimistot, työporukat, harrasteryhmät kuin yksityiset ryhmätkin. Tarjoamme ryhmien käyttöön pikkubussit ja linja-autot. Meiltä varattu tilausmatka voi kohdistua esimerkiksi lentokentälle, mistä ryhmän matka saattaa jatkua muulla kulkuneuvolla. Ammattikuljettajiemme avulla ryhmäsi pääsee kohteeseen joutuisasti ja mukavasti. Huomioithan, että tilausmatka on hyvä aloittaa yhteisellä reittisuunnittelulla.

Tilausajot

Pikkubussi.

Pikkubussit

Pienemmille ryhmille tarjoamme kolme eri pikkubussia. Kalustoomme kuuluvat pikkubussit on tarkoitettu 14–19-henkisille ryhmille. Pikkubusseissa on ilmastointi, dvd-soitin sekä jääkaappi.

Linja-auto.

Linja-autot

Liikenne-Pasma Oy:n linja-autot ovat nykyaikaisia ja hyvin varusteltuja. Valikoimassamme on useita eri linja-autoja, joista valitsemme varustukseltaan sopivimman matkallesi. Kaikki bussit ovat 50–58-paikkaisia, ja lähes kaikista löytyy wc, jääkaappi, dvd-soitin, radio ja muut nykyaikaiset varusteet. Pitkille matkoille tarkoitetut bussit sisältävät myös ilmastoinnin, jotta kesähelteilläkin matkustaminen sujuisi mahdollisimman mukavasti.

Reittisuunnittelu

Varmista onnistunut matka, ja pyydä meiltä apua reitin suunnitteluun. Lukuisat tilausmatkamme vuosikymmenien aikana ovat tehneet meistä ammattilaisia parhaimpien reittivalintojen suhteen. Saat meiltä ideoita ja vinkkejä parhaista kohteista, aikatauluista ja ajoreiteistä. Kerro meille päämääräsi ja toiveesi matkan sisällöstä, niin suunnitellaan yhdessä elämyksellinen ja hyvin onnistunut tilausmatka.