Laatulupauksemme takaa sinulle erinomaiset tilauskuljetukset Kittilässä

Yhteystiedot

Tämä on joukkoliikennelain (869720099) 48 §:n mukainen laatulupaus. Liikenneluvan haltijana Liikenne-Pasma Oy:n on määriteltävä tarjoamansa liikennepalvelut ja niiden laatu. Tältä sivulta löydät kirjallisen lupauksemme. Valvomme myös tilauskuljetuksille määrittämämme laatulupauksen toteutumista käytännössä.

Olemme vuodesta 1954 alkaen linja-autoliikennettä harjoittanut yritys. Tällä hetkellä teemme reittiliikennettä ainoastaan Kittilän kunnan alueella.

Tilausliikennepalveluiden kalusto

Kalustomme sisältää paikkamääriltään 16–62-paikkaisia ajoneuvoja. Linja-autojen varustelu vaihtelee autotyypin mukaan. Autoissamme ei ole erityisryhmien tarvitsemia varusteita, mutta kuljettajamme avustavat asiakkaita aina mahdollisuuksien mukaan. Tarjoamme tilauskuljetukset, bussiretket, tilausmatkat sekä muut tilausliikennepalvelut kotimaassa ja ulkomailla. Pääasiallinen toimialueemme on Kittilä, muu pohjoinen Suomi sekä Norja ja Viro.

Asiakaspalautteiden käsittely

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Käsittelemme palautteet aina tapauskohtaisesti. Mahdolliset toimenpiteet hoidetaan samana päivänä. Hyvitämme asiakkaalle kuljetuksen aikana mahdollisesti tapahtuvasta virheellisestä tai puutteellisesta toiminnasta aiheutuvan haitan. Vahingonkorvauksista neuvotellaan tapauskohtaisesti. Jos epäkohtia ilmenee, toivomme saavamme palautteen mahdollisimman nopeasti, sillä se auttaa asioiden nopeaa edistämistä.